Començem casal i ja tenim un misteri a resoldre!

 Benvolgudes famílies, aventures i aventures!

Ja hem començat el casal d'estiu, i hem pogut conèixer nous companys i companyes d'altres escoles. Per començar vam fer diferents jocs per tal de trencar el gel i divertir-nos a la vegada. També vam aprofitar per decidir les normes del grup en conjunt.

Després d'esmorzar vam rebre una carta misteriosa que estava en codi morse, vam estar una estona i gràcies al treball en equip i el repartiment de tasques vam aconseguir desxifrar el que ens volia dir la Lara Croft...encara que és un secret! A més estava acompanyada d'un mapa del parc de Can Solei que ens portava a una peça del puzle a descobrir.





El dimarts vam tornar a rebre una carta de la Lara Croft, on ens deia que estava a Perú i per tal de guanyar la següent peça del puzle, havíem de cordar-nos en cadena i superar els obstacles del parc de Can Solei i el gran obstacle final del parc de les cordes. Ho vam aconseguir sense problemes!


Finalment, per refrescar-nos vam fer jocs d'aigua on ens endinsavem dins del viatge en busca de l'atlantis, la ciutat desapareguda enfinsada en el fons del mar.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.