Juliol 1 matins Artur Martorell

 Hola famílies!!

El dilluns vam començar Aventura amb uns jocs per conèixer-nos una mica més d'una manera més divertida.

A més ens ha arribat una carta dels germans Lumière demanant-nos ajuda per crear una película, però per fer-ho hauríem de posar en evidència els nostres coneixements sobre la història del cinema i així ho vam fer amb un Pasapalabra de cinema, amb el que s'ho van passar molt bé.

Llums, càmera i acció!El dimarts ens ho hem passat genial jugant a Atrapa la bandera al Parc de Can Solei, aquest joc els hi ha agradat molt. Després d'esmorzar. ens hem remullat fent jocs d'aigua amb globus, esponges i molt més, per després juntar-nos amb els altres grups en una remullada final.Quin dimecres de platja!! Malgrat que estava una mica ennuvolat aquests nois i noies no s'han pogut resistir a ficar-se al mar. Hem gaudit de la platja remullant-nos i jugant a jocs entre tots.El dijous hem començat el dia amb una carta dels germans Lumière per crear els nostres rodets de película. Han quedat increïbles!

A més hem pogut posar en joc les nostres destreses teatrals amb unes disfresses ben divertides.
Finalment, el divendres els nois i noies han gaudit molt del dia a l'Illa Fantasia, per a molts era una experiència nova.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.