Juliol 2 matins Artur Martorell

 Dilluns hem començat la setmana a tope amb uns jocs de coneixença pels nous que han entrat aquesta setmana al grup, ha sigut una bona manera de conèixer-se una mica millor. A més va arribar una altra carta dels germans Lumière informant que la Rapunzel ha perdut el seu fanalet de llum i per ajudar-la hem recreat uns nous.

Dimarts entre molta pintura hem creat el nostre atrezzo per la pel·lícula final. Ha quedat increïble! Després hem pogut gaudir d'uns jocs d'aigua tots junts.

Dimecres ens ha visitat L'AMB per fer consciència sobre els refugis climàtics, els ha semblat una activitat enriquidora amb la qual s'ho van passar super bé. Després d'aquesta visita hem fet alguns jocs al parc.

Dijous havíem d'endevinar les bandes sonores de diferents pel·lícules, els ha encantat i per això volien repetir. Més tard hem fet algunes activitats al parc.

El dia d'excursió Aventura ha aprofitat el dia al Museu de la ciència CosmoCaixa. Els ha encantat fer els jocs interactius i les visites guiades, però el que més ganes tenien de veure era la Capibara.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.